24.12.2011

I don't need a much for christmas..

Heei ja hyvää joulua teille kaikille !
Mulla on ollut tänään aika mielenkiintoinen päivä itseasiassa.

Mut herätettiin kauheeseen huutoon aamulla, kaikki tietysti oli ihan innoissaan, että oli jouluaatto. Mun pikkusisko oli heränny jo joskus kakskyt vaille viis ihan stressinä, et milloin se joulupukki oikein tulee.

Mutta kun mä heräsin kello oli 7.45, joka on mulle aikanen herätys (etenki näin lauantai-aamuna...)


No, sitten me katseltii kaikkia perus piirettyjä televisioista, mut missattiin poika ja lumiukko *sadface*.    Syötiin joulupuuro (jossa ei ollu mantelia *toinen sadface*) ja sitten alko pienillä se kärsimätön odotus, et milloin pukki oikeen löytää tiensä meille.

Noh, pukki sitten saapui joskus vähä kymmenen jälkeen, mutta koska sillä oli kiire, niin hän jätti lahjat meidän oven ulkopuolelle. Ja kun ovikello kävi, nii kaikki pidätti hengitystä. Isäpuoli meni ovelle ja huus oikeen isoon ääneen että: "JOULUPUKKI ON JÄTTÄNY LAHJOJA TÄNNE". Kauhee kiljunta ja huuto kaiku meidän kodissa ja lapset hyppi ja huus ihan filiksissä.

okei,no mua pelottaa mun veli... o.o

Sen jälkeen sitten alko kauhee lahjojen avausprosessi.
Lahjapaperit lens ja kauhee lahjapaperien rätinä kaiku miedän kotona. Välillä kuului: "ai tämmönen.." muminaa ja sitten isojen lahjojen auetessa kiljuntaa ja: "TÄTÄ MÄ OON AINA HALUNNU"-huutoja.
Sitä oli kyllä huvittavaa kattoo, kieltämättä.

Jotenki hassuu, ku joulu ei enään nyt näin "isona" tunnu niin isolta jutulta, kuin joskus pienenä.
Mutta mäkin sain aivan tosi ihania lahjoja:

Toi Nightwish-huppari oli kyl maailman ihanin (aloin melkee itkee ku näin sen) ^__^ ja toi kortti !!! Se on niin söpö !!!
Ja maanantaina, ku oon stadissa muutenki, niin meen shoppailee vähäse noilla rahoille, ku ne polttelee kivasti tuol taskussa..


Sen jälkeen alettiin sitten tekee ruokaa, ku kaikki lahjat oli avattu.


Ensin meijän piti kuunnella enkeli taivaan biisi, joka tosiaan oli vähän liian uskonnollinen biisi mun makuun. Mut nyt on semmonen fiilis, et en oikeesti haluu syödä piiitkään aikaan, eli pariin tuntiin.. koska oon niin täynnä.
Ja mua ällöttää kaikki suklaat mitkä mulla on mun huoneessa...Ehkä joku tulee auttaa mua niiden syömisessä, onks vapaaehtoisia ??

Mutta tosiaan, viettäkää hauska ja rauhallinen joulu, mä meen nyt kattoo tota Holiday-leffaa joka tulee kolmoselt. 
born to be alive

cya !

-emotional

3 kommenttia:

  1. omg tuun ryöstää sut..O.O btw kuolin ku tos luki sana MUMINAA XDDD<33 ja mä voin ilmottautuu vapaaehtosena syömää sun suklaat!!!!ja ihan sika kiva et sait ton hupparin ku olit sitä just toivonukki ^^<3 oot raksupoksuihq<333

    VastaaPoista
  2. haha aww teil o ollu kunno joulufiilikset :D
    Ja jep joulu on vähä semmone et sen merkitys muuttuu iän myötä :DD I agree.. Hyviä loppujouluja :D

    VastaaPoista
  3. wau!hienoja lahjoja :) ja kivoja kuvia :)

    VastaaPoista